Şükran Ovalı sosyal medya hesabından 2017 yılında gerçekleşen nikah görüntülerini paylaşan Ovalı, "Canım sevgilim 2 Ocak 2017 de iyi ki evet dedik. İyi ki kızımın babası, gönlümün efendisi. Bir ömre sığsın aşkımız. Sağlıkla, aşkla, huzurla geçsin zamanımız. Seni çok seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

39 yaşına bastı
Sosyal medyada aktif yer alan oyuncu yeni bir paylaşımda bulundu. 39 yaşına giren Şükran Ovalı doğum günü pozlarını Instagram hesabından peş peşe paylaştı. Ovalı karelerine 'Ne güzel geldin 39' notunu düştü.

Lüks evi gündem oldu
Doğum günü pozlarıyla adından söz ettiren oyuncunun lüks evi dikkatlerden kaçmadı.  Şükran Ovalı'nın lüks evini görenler; 'Evine bayıldım', 'Evinin bahçesi harika görünüyor' gibi yorumlar yaptılar.

"İyi ki doğmuşsun aşkım"


39 yaşına basan Şükran Ovalı'nın sosyal medya paylaşımlarına, 2017 yılından beri evli olduğu eşi Caner Erkin'den de yorum geldi. Ünlü futbolcu, "İyi ki doğdun aşkım" yorumunu yazdı.

Ekranlara uzun bir ara verdikten sonra ilk olarak Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Savcı Derya rolüne hayat veren Ovalı, oyunculuk kariyerinin dışında güzelliği ve Instagram paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.


 


 

Yorumlar