Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Gündem

KALKIM’A DESTEK SÖZÜ 26.3.2019

✍️ Haber Merkezi 📅 26 Mart 2019 12:17 👁️ 0 görüntüleme

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kollar...

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Kalkım’dan Belediye Başkanlığı seçiminde en az %90 destek beklediklerini kaydettiği konuşmasında, Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Taşkın’ın ve projelerinin arkasında, Çanakkale’nin ve Kalkım’ın hizmetinde olduklarının altını çizdi.

Miting havasında geçen Kalkım seçim programında Jülide İskenderoğlu, konuşmalarında şunlara yer verdi;“Kalkım deyince aklımıza saklı bir cennet, çileğin başkenti geliyor. Hem huzurun hem üretimin, alın teri ve emeğin bir arada olduğu çok özel bir yer Kalkım. Burada üretim var, burada çalışkanlık var.

Biz; İbrahim kardeşimize destek vermek, yanında olduğumuzu, projelerine destek olduğumuzu söylemek için geldik. Çok şükür ki biz desteğe gelmiş olsak da Kalkım, İbrahim Başkanımızdan yana kararını vermiş.

“Kalkım nereden nereye gelmiş. Çöp arabalarının mazotsuz kaldığı, yollarda kaldığı günlerden nereye gelmiş”

İbrahim Başkanımızın her projesinin arkasındayız. İbrahim Taşkın kardeşimizin ilk Belediye Başkanı olduğu yıllarla şimdiyi kıyasladığımızda Kalkım nereden nereye gelmiş. Çöp arabalarının mazotsuz kaldığı, yollarda kaldığı günlerden nereye gelmiş.

Bugün Kalkım’ın, kapalı sulama sistemleriyle, dere ıslahı projeleriyle, halı sahasıyla, meydan düzenlemesiyle, çarşı projesi ve belediye araçları ile belediye nereden nereye gelmiş olduğunu görüyoruz. Aslında İbrahim kardeşimiz çok önemli bir şeyi daha yaptı: Bizim özellikle üzerinde durduğumuz, kendimize referans aldığımız gönül belediyeciliğinin Kalkım örneğini gerçekleştirdi. Burada gönül belediyeciliği görmek bizleri özellikle mutlu etti.

Burada yaptığı çalışmalarla, samimiyetiyle, gayretiyle, insanımızın ayağına çamur değmesin diye döşediği taşlarla gönüllere girmeyi başardı.

Çocuklarımız okula rahat gidip geliyor, ayağına çamur değmiyorsa, sokağa çıkınca oynayacağı parklar varsa işte bu şekilde gönüllere girmiş başkanımızın eseridir. İbrahim Başkan, sayın başkan değil “Bizim Başkanımız”, ağabeyimiz, kardeşimiz oldu.

Kalkım’da bu gayret bu hizmet ve bu başarı ile seçim sonuçlarını %70, %80 inşallah %90 istiyoruz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın son 3 gündür -görüyorsunuz, sevgiyle, duayla muhabbetle takip ediyorsunuzdur- orada “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” deniyor. Bizim bu topraklara sevdamız var. Bu memlekete hizmet etme aşkımız var.

Bu aşkla Çanakkale’mize dünyanın en uzun asma köprüsünü inşa ediyoruz. Kalkım’da ürettiğimiz çileğimiz, Kalkım’da ürettiğimiz biberimiz, artık gemi çalışıyor mu çalışmıyor mu diye düşünmeden ihraç edebileceğiz.

Çok büyük bir Gıda OSB inşa ediyoruz Çanakkale’mizde. Yollar, tüneller inşa ediyoruz. Tüm bu yatırımlar ile ürettiğimiz ürünler, alın teri emeğinizin değerine değer katılacak. Ürünlerimiz katma değer ile daha çok kıymetlenecek.

Bütün bu çalışmaları tamamlayacağız.

Son 17 Yılda 26 Milyardan daha fazla yatırım yaptığımız gibi. Tünellerimizle, bölünmüş yollarımızı 14 Km’den 317 ‘ye çıkardığımız gibi.

Bölünmüş yollarımız 14 Km idi. 14’ün üzerine eklenen 10, 50, 100 değil 317 Km bölünmüş yoldan bahsediyoruz.

Bizimkisi bu memlekete olan “Bir Aşk Hikâyesi” ve “Yaparsa AK Parti Yapar.“ diyoruz.

Çanakkalemizde yenilenmeyen okulumuz, yenilenmeyen hastanemiz kalmadı. İnşallah Başkanımızın sağlıkla ilgili projesini de Kalkım’da en kısa sürede gerçekleştireceğiz.

Nerden nereye diyoruz. Türkiye’de, geçmişte kalan ilaç kuyruklarını hastane, kitap kuyruklarını anlatmıyoruz. Allah razı olsun yapanlardan.

Biz Çanakkale’yiz. Biz tarihi, kanıyla yazmış bir memleketiz. Cumhuriyetimizin önsözünün yazıldığı bu topraklarda, biz şunu söylemek istiyoruz: Kurtuluş Savaşı’nda Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde nasıl bir tarih yazıldıysa ve vatana sahip çıkıldıysa; 15 Temmuz’da da aynı ruh ve inanç ile bayraklarımızla vatanımıza milletimizin istiklaline sahip çıktık. Vatanı istilaya gelenlere fırsat vermedik, ülkemizi böldürmedik ve böldürmeyeceğiz.

Bizim yazılacak çok daha fazla tarihimiz var. Münbiç’te, Fırat’ın doğusunda, Filistin’de mazlumların umudu için tarih yazacağız.

Kudüs kırmızı çizgimizdir diyeceğiz ve “Dünya Beşten Büyüktür!” diyen bir liderin arkasından yürüyeceğiz.” dedi. GÜLGÜN ÇETİN

İlgili Haberler

17 Eylül Süper Loto sonuçları! 17 Eylül Süper Loto kazandıran numaralar hangileri? Süper Loto büyük ikramiye kime çıktı?
17.09.2026
Kiralık TOKİ kira fiyatları ne kadar? İstanbul 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 kiralık konut ücretleri
17.09.2026
Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?
17.09.2026
İstanbul TOKİ kiralık evler nerede? 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 TOKİ kira fiyatları ve başvuru şartları
17.09.2026
EKPSS tercih kılavuzu 2026 yayımlandı mı? Engelli memur alımı tercih tarihleri için ÖSYM açıklaması
17.09.2026
Sevdan Bir Ateş oyuncuları kimler, hangi karakteri oynuyor? Mirza, Leyla, Hüma ve diğer karakterler
17.09.2026
Alıkara kaçıncı bölümde? Alıkara 3. bölüm ve 4. bölüm ne zaman, yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?
17.09.2026
Çılgın Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül 2026! Büyük ikramiye ne kadar, kaç kişi 5 bildi?
17.09.2026
16 Eylül 2026 Şans Topu çekiliş sonucu! Kazandıran numaralar neler? İkramiye dağılımı ne kadar?
17.09.2026
Var Mısın Yok Musun yeni bölüm ne zaman, kaçıncı bölümde kaldı, bu hafta neden yok?
17.09.2026
Green Card DV-2027 başvuruları kaçıncı ayda başlayacak? Çekiliş ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
17.09.2026
Faizsiz kredi şartları 2026: 100 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi kimlere veriliyor, yeni müşteri olma şartı nedir?
17.09.2026
ÇAN2 Termik Santrali, Çan’ın değerlerini yaşatırken geleceğine yatırım yapıyor
17.09.2026
Kızılcık Şerbeti 5. sezon ne zaman başlıyor? 139. bölüm tarihi, yayın günü ve saati belli oldu
17.09.2026
VGM bursu ne kadar 2026? 4 bin TL burs başvurusu ne zaman, VGM yükseköğrenim bursu şartları neler?
17.09.2026
2026-2027 İBB burs başvurusu ne zaman? İBB Genç Üniversiteli bursu nasıl alınır, kimler başvurabilir?
17.09.2026