Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Gündem

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından “Türkiye’nin Yerli Gücü” Kampanyası

✍️ Haber Merkezi 📅 05 Nisan 2023 16:02 👁️ 23 görüntüleme

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Türkiye’nin son 20 yıldaki yerli ve milli hamleleri ortaya koyan “Türkiye’nin Yerli Gücü” kampanyası başlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Türkiye’nin son 20 yıldaki yerli ve milli hamleleri ortaya koyan “Türkiye’nin Yerli Gücü” kampanyası başlatıldı.

Kampanya ile Türkiye’nin yerli ve milli imkanlarla gerçekleştirdiği icraatlar ve yatırımlar ile başarı hikayeleri anlatılıyor. Türkiye’nin enerjiden ulaştırmaya, sağlıktan savunma sanayiine, haberleşmeden teknolojiye yaptığı yatırımlara dikkat çekilen kampanyada, Türkiye Yüzyılı’nda yerli ve milli üretim anlayışı ile çalışmaya devam edileceği vurgulanıyor.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kampanya çerçevesinde hazırlanan filmi, “Bir çocuğun uçsuz bucaksız hayal gücünde, bereketli topraklarda, alın terinde biz varız. Türkiye’nin yerli gücü var. Yere göğe sığmayan üretimimizle, bitmek bilmeyen enerjimizle, yola devam” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Daha çok üreteceğiz, daha çok emek vereceğiz” sözlerine yer verilen filmde, çeşitli sektörlerde yapılan yerli ve milli hamleler anlatıldı.

Altun, kampanyaya ilişkin yaptığı değerlendirmede ise, Türkiye’nin son 20 yılda savunma sanayisinden enerjiye, ulaşımdan sağlığa, haberleşmeden teknolojiye kadar birçok alanda büyük atılımlar gerçekleştirdiğini ve gerçekleştirmeye devam ettiğini belirterek, Türkiye’nin atılan adımlar, yapılan devrim niteliğindeki yatırımlar ile bölgesinde ve dünyada güçlü bir aktör haline geldiğini ifade etti. Kampanya ile son 20 yılda yazılan başarı hikayelerini daha geniş kitlelerle buluşturmayı amaçladıklarını bildiren Altun, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda yerli ve milli gücümüzü en üst seviyeye çıkararak, Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi daha güçlü bir konuma taşıyacağız” dedi.

İlgili Haberler

17 Eylül Süper Loto sonuçları! 17 Eylül Süper Loto kazandıran numaralar hangileri? Süper Loto büyük ikramiye kime çıktı?
17.09.2026
Kiralık TOKİ kira fiyatları ne kadar? İstanbul 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 kiralık konut ücretleri
17.09.2026
Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?
17.09.2026
İstanbul TOKİ kiralık evler nerede? 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 TOKİ kira fiyatları ve başvuru şartları
17.09.2026
EKPSS tercih kılavuzu 2026 yayımlandı mı? Engelli memur alımı tercih tarihleri için ÖSYM açıklaması
17.09.2026
Sevdan Bir Ateş oyuncuları kimler, hangi karakteri oynuyor? Mirza, Leyla, Hüma ve diğer karakterler
17.09.2026
Alıkara kaçıncı bölümde? Alıkara 3. bölüm ve 4. bölüm ne zaman, yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?
17.09.2026
Çılgın Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül 2026! Büyük ikramiye ne kadar, kaç kişi 5 bildi?
17.09.2026
16 Eylül 2026 Şans Topu çekiliş sonucu! Kazandıran numaralar neler? İkramiye dağılımı ne kadar?
17.09.2026
Var Mısın Yok Musun yeni bölüm ne zaman, kaçıncı bölümde kaldı, bu hafta neden yok?
17.09.2026
Green Card DV-2027 başvuruları kaçıncı ayda başlayacak? Çekiliş ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
17.09.2026
Faizsiz kredi şartları 2026: 100 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi kimlere veriliyor, yeni müşteri olma şartı nedir?
17.09.2026
ÇAN2 Termik Santrali, Çan’ın değerlerini yaşatırken geleceğine yatırım yapıyor
17.09.2026
Kızılcık Şerbeti 5. sezon ne zaman başlıyor? 139. bölüm tarihi, yayın günü ve saati belli oldu
17.09.2026
VGM bursu ne kadar 2026? 4 bin TL burs başvurusu ne zaman, VGM yükseköğrenim bursu şartları neler?
17.09.2026
2026-2027 İBB burs başvurusu ne zaman? İBB Genç Üniversiteli bursu nasıl alınır, kimler başvurabilir?
17.09.2026