Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Gündem

Cumhur İttifakı Adayı Kuzu, Projelerini Tanıttı

✍️ Haber Merkezi 📅 06 Mart 2019 11:48 👁️ 0 görüntüleme

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, 2019 Mahalli Seçimlerine yönelik projeleri ile birlikt...

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu’nun proje ve aday tanıtım toplantısı Çan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşti. Cumhur İttifakının önemine büyük vurgu yapılan aday tanıtım toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan, MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda ilk olarak söz alan MHP Çan İlçe Başkanı Fevzi Karakaya:“ Gelecek seçimleri değil, gelecek nesilleri düşünmek adına MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik adına oluşturulmuş olan Cumhur İttifakı’nın başarısı için 31 Mart akşamına kadar Cumhur İttifakı Çan AK Parti Belediye Başkan Adayımız Abdurrahman Kuzu ile birlikte çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmadan son nefer kalıncaya kadar birlik ve beraberlik içinde mücadele edeceğiz” dedi.

AK Parti Çan İlçe Başkanı Orhan Arslan ise konuşmasında, Cumhur İttifakı’nın 15 Temmuz gecesinde sokaklarda ve meydanlarda kurulduğuna vurgu yaptı. Arslan:“ Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi sokaklarda ve meydanlarda kurulmuştur, milletin emrindedir, hak ve hakikatin savunucusudur, zalimlerin karşısında mazlumların yanındadır, sadece milletin hizmetindedir 31 Mart akşamı bu coşkuyu tekrar yaşamak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Cumhur İttifakı alelade kurulmadı”

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız ise konuşmasında Cumhur İttifakı’nın alelade kurulmadığına değindi. Cumhur İttifakı’nın kurulma sürecinin Gezi Olayları ile başladığının altını çizen Yıldız:“ Gezi Olaylarında tam olarak anlayamadık, hendeklerle beraber biraz daha şekillendi ama 15 Temmuz’da tam anlamıyla gün yüzüne çıktı. Ve o gün biz burada ne oluyor derken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli olayı anladılar, çözdüler ve bu ittifakı hayata geçirdiler” şeklinde konuştu.

“Artık çamur ve çukur siyasetini konuşmak istemiyoruz”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ise:“ Cumhur İttifakımızın Adayı Abdurrahman Kuzu Başkanımızın 10 yılda Çan ilçemizi nereden nereye ulaştırdığına baktığımızda gelecek yıllarda neler yapılacağı, ne hizmetler yapılacağını hayal bile etmek zor. Eski Ramazanları, kültürümüzü bizlere hatırlatan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kültürel faaliyetleriyle, vatandaşlarımızın her gününde yanında olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Konserleriyle, düğün salonlarıyla, mesire alanlarıyla Çan, bir başka güzel. 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndan termal parka, alt yapısından üst yapısına-kaldırımlara kadar, akıllı duraklarıyla, yapılan tüm yatırımlarla Çan çok büyük bir yol aldı. Yol medeniyettir diyerek yaptığı yollarla, kavşaklarla Çan İlçemizde birçok il belediyesinde olmayan hizmetler var. Çevre yolları ile beraber karma OSB’yi yapacağız. Çan ilçemizi istihdam ve lojistik merkezi haline getireceğiz. Grup Başkanvekilimiz ile biz, bunun sözünü veriyoruz.

Gönül belediyeciliği ile yola çıktık. 1994 yılına dayanan bir geçmişi var. Recep Tayyip Erdoğan 1994’te Belediye Başkanı oldu. Belediye başkanı değişti, Türkiye’de çok şey değişti. Yağ, ilaç hastane kuyrukları yok artık. Artık çamur ve çukur siyasetini konuşmak istemiyoruz. Abdurrahman Kuzu Başkanımız yaptığı her şeyi gönülden yapıyor. On yıl önceki Çanla şimdiki Çan arasında dağlar kadar fark var. Çan, şimdi Abdurrahman Kuzu Başkanımızla marka şehir oldu. Kadınlar isterse her şeyi başarır. Siz destek verdiniz, ben de 49 yıl aradan sonra Çanakkale’nin kadın milletvekili oldum. Sizlerin hizmetkârı oldum. Siz isterseniz her şeyi başarırsınız. Sizlerden Abdurrahman kardeşim için de destek bekliyoruz. Kapı kapı gezmeye var mısınız? Sandıkları patlatmaya var mısınız?” dedi.

“Çan için hız kesmeden aynı duygular ile karşınızdayız”

Yapılan konuşmaların ardından ise Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu, söz aldı. İnsan, şehirler kurar, yollar köprüler yapar, kıtadan kıtaya uzanır, uzaya çıkar ama gönlü ancak bir gönülde sükuna erer. Bir gönlü misafirettiğinde varlığını hisseder. Bir gönle girdiğinde kendini bulur.

Göğsünde bir et parçası değil alemi taşır sözleri ile konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu:“ Şehri emanet görmek, şehri emanet almak, şehremini olmak ancak gönül sahibiyse olur, gönüllere girerek olur. İşte biz 2009 yılında bu yana bu bakış açısıyla sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz ve bugünde Çan için hız kesmeden aynı duygular ile karşınızdayız çok şükür. Rabbim yolumuz ve istikametimiz hayırlı eylesin. Niyetimiz hayır akıbetimizde hayrolsun. İşte bu salonda bu akşam niyeti hayır olsan binler var çok şükür. Bu salonda bu akşam vatan için, bayrak için, ezan için, bu ülkenin ve Çanımızın bekası için bir araya gelen Cumhur İttifakı var. AK Parti var, MHP var. Rabbim bu birlikteliğimiz ve muhabbetimizi daim kılsın ve 31 Mart akşamı kazanacağımız zafer ile bunu taçlandırsın inşallah” dedi. Türkiye’nin yerli ve milli iki siyasi lideri bulunduğuna dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu: “Hepimizin malumu ülkemizin iki yerli ve milli lideri olan Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin Beka için Milli Karar, Cumhur için istikrar anlayışıyla ortaya koydukları birliktelik Çanımızda da tesis edildi. Ve bu birliktelik Çanımıza çok yakıştı. İki lider bu ittifakı rastgele kurmadı. Çünkü bu ittifak çıkar üzerine masada değil, 15 Temmuzda milletin talebi ile meydanlarda kuruldu.Şöyle tersten bir düşünün bu ittifakın önemini kavramak için; Milletin derdiyle dertlenen iki lideri alın!! Kim kalır ortada? 15 Temmuzda o gece bir belediye başkanının evinde saklanan?, Afrine niye girdik diyen, PYD komşumuz olsun diye kendi askerini, devletini, Cumhurbaşkanını Avrupa’ya şikayet eden Kemal Kılıçdaroğlu. Birde 15 Temmuz başarılı olsaydı Başbakan olacağım diyen bir hanımefendi, Meral Akşener. Onun için bu ittifak kıymetli işte onun için bu Cumhur İttifakında ve neticede bu gece bu salonda, Vatan, Millet, Bayrak, Ezan diyenler var. Velhasıl bu salonda; Recep Tayyip Erdoğan’ın yiğitleri ile Devlet Bahçeli’nin evlatları var. Çok şükür. İşte bu vatan evlatları ve yiğitleri Allah’ın izniyle 31 Mart için zafere yürüyor. Rabbim yolumuz açık eylesin. Ayağımıza taş değdirmesin inşallah” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Çan Belediye Başkan Adayı Dr. Abdurrahman Kuzu konuşmasının ardından Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarını tek tek sahneye çağırdı. Toplu fotoğraf çekimin ardından program sona erdi. HABER MERKEZİ

İlgili Haberler

17 Eylül Süper Loto sonuçları! 17 Eylül Süper Loto kazandıran numaralar hangileri? Süper Loto büyük ikramiye kime çıktı?
17.09.2026
Kiralık TOKİ kira fiyatları ne kadar? İstanbul 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 kiralık konut ücretleri
17.09.2026
Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?
17.09.2026
İstanbul TOKİ kiralık evler nerede? 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 TOKİ kira fiyatları ve başvuru şartları
17.09.2026
EKPSS tercih kılavuzu 2026 yayımlandı mı? Engelli memur alımı tercih tarihleri için ÖSYM açıklaması
17.09.2026
Sevdan Bir Ateş oyuncuları kimler, hangi karakteri oynuyor? Mirza, Leyla, Hüma ve diğer karakterler
17.09.2026
Alıkara kaçıncı bölümde? Alıkara 3. bölüm ve 4. bölüm ne zaman, yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?
17.09.2026
Çılgın Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül 2026! Büyük ikramiye ne kadar, kaç kişi 5 bildi?
17.09.2026
16 Eylül 2026 Şans Topu çekiliş sonucu! Kazandıran numaralar neler? İkramiye dağılımı ne kadar?
17.09.2026
Var Mısın Yok Musun yeni bölüm ne zaman, kaçıncı bölümde kaldı, bu hafta neden yok?
17.09.2026
Green Card DV-2027 başvuruları kaçıncı ayda başlayacak? Çekiliş ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
17.09.2026
Faizsiz kredi şartları 2026: 100 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi kimlere veriliyor, yeni müşteri olma şartı nedir?
17.09.2026
ÇAN2 Termik Santrali, Çan’ın değerlerini yaşatırken geleceğine yatırım yapıyor
17.09.2026
Kızılcık Şerbeti 5. sezon ne zaman başlıyor? 139. bölüm tarihi, yayın günü ve saati belli oldu
17.09.2026
VGM bursu ne kadar 2026? 4 bin TL burs başvurusu ne zaman, VGM yükseköğrenim bursu şartları neler?
17.09.2026
2026-2027 İBB burs başvurusu ne zaman? İBB Genç Üniversiteli bursu nasıl alınır, kimler başvurabilir?
17.09.2026