Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Gündem

ÇAN’DA ATIŞ POLİGONU TÖRENLE AÇILDI

✍️ Haber Merkezi 📅 08 Ekim 2018 17:00 👁️ 6 görüntüleme

Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği’nin girişimleri ve Çan Belediyesi’nin desteği ile ilçeye kazandırılan 15 Temmuz Atış Po...

Atış poligonunun açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kuzu, Çanlı avcı ve atıcı vatandaşların bu poligonun Çan’a kazandırılmasından dolayı gurur duymaları gerektiğini söyledi.

Çan Belediyesi olarak Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneği’ne gerekli desteği verdiklerini ve güzel bir tesis kazandırdıklarını belirten Başkan Kuzu, belediyecilikteki anlayışlarının Çan’ın köklü sorunlarını çözmeyi temel amaç olarak benimsediklerini ifade etti.

İlçede altyapı ve yol çalışmalarının yanı sıra Kültür Merkezi ve Kocabaş Çayı’nın ıslahı gibi köklü sorunların çözüldüğünü dile getiren Başkan Kuzu, Çarşı merkezinde yapımı süren yol çalışmasının kısa zamanda bitirileceğinin müjdesini verdi.

“Her kesime dokunmaya çalışıyoruz”

Belediye çalışmalarının yanı sıra toplumun her kesimine dokunmaya çalıştıklarını da ifade eden Başkan Kuzu, “avcı vatandaşlarımızı önemsiyoruz” dedi. Çan Erenler Avcılık ve Atıcılık Derneğindeki güzel sinerjinin bulunduğunu dile getiren Başkan Kuzu, bu sinerjinin atış poligonunda da devam etmesi temennisinde bulundu. Diğer kesimlere verilen destekleri de dile getiren Başkan Kuzu, hangi kesimin neye ihtiyacı varsa çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Atış poligonunun isminin 15 Temmuz olmasının anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Kuzu, birilerinin çıkıp, niye 15 Temmuz koydunuz, kime sordunuz diyor söylemlerine “Millete sorduk” şeklinde yanıt verdi.Başkan Kuzu:“ 15 Temmuz’un adını 15 Temmuz’da bu millet koydu. Şu cümleyi hiç kullanmak istemem. 15 Temmuz’u kabul etmeyen biri de burayı hiç kullanmasın, bu kadar da net. Çünkü 15 Temmuz, bir siyasi partiye haiz bir şey değil. Türkiye’deki her kesimin bütün siyasi partileriyle sahiplendiği bir destandı” dedi.

“Halka Sorduk”

Çan’da da birisi kalkıp ya sen 15 Temmuz adını nasıl koydun diyorsa kendilerinin de bu ismi “Millet koydu” cevabını vereceklerini belirten Başkan Kuzu sözlerini şöyle sürdürdü:“ Bu ismi millet koydu, kimsede değiştiremez. Biz bugün burada bu programı yapıyorsak 15 Temmuz’daki o şehitler sayesindedir. Onun için bu işin polemiğini yapmaya gerek yok. Buranın adı 15 Temmuz’dur ve Allahın izniyle öyle de kalacaktır.” NİHAL İLHAN

İlgili Haberler

17 Eylül Süper Loto sonuçları! 17 Eylül Süper Loto kazandıran numaralar hangileri? Süper Loto büyük ikramiye kime çıktı?
17.09.2026
Kiralık TOKİ kira fiyatları ne kadar? İstanbul 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 kiralık konut ücretleri
17.09.2026
Galatasaray Barcelona maçı hangi kanalda, şifresiz mi? GS Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve nerede?
17.09.2026
İstanbul TOKİ kiralık evler nerede? 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 TOKİ kira fiyatları ve başvuru şartları
17.09.2026
EKPSS tercih kılavuzu 2026 yayımlandı mı? Engelli memur alımı tercih tarihleri için ÖSYM açıklaması
17.09.2026
Sevdan Bir Ateş oyuncuları kimler, hangi karakteri oynuyor? Mirza, Leyla, Hüma ve diğer karakterler
17.09.2026
Alıkara kaçıncı bölümde? Alıkara 3. bölüm ve 4. bölüm ne zaman, yeni bölüm hangi gün yayınlanıyor?
17.09.2026
Çılgın Sayısal Loto sonuçları 16 Eylül 2026! Büyük ikramiye ne kadar, kaç kişi 5 bildi?
17.09.2026
16 Eylül 2026 Şans Topu çekiliş sonucu! Kazandıran numaralar neler? İkramiye dağılımı ne kadar?
17.09.2026
Var Mısın Yok Musun yeni bölüm ne zaman, kaçıncı bölümde kaldı, bu hafta neden yok?
17.09.2026
Green Card DV-2027 başvuruları kaçıncı ayda başlayacak? Çekiliş ne zaman, başvuru tarihi açıklandı mı?
17.09.2026
Faizsiz kredi şartları 2026: 100 bin TL’ye kadar 0 faizli kredi kimlere veriliyor, yeni müşteri olma şartı nedir?
17.09.2026
ÇAN2 Termik Santrali, Çan’ın değerlerini yaşatırken geleceğine yatırım yapıyor
17.09.2026
Kızılcık Şerbeti 5. sezon ne zaman başlıyor? 139. bölüm tarihi, yayın günü ve saati belli oldu
17.09.2026
VGM bursu ne kadar 2026? 4 bin TL burs başvurusu ne zaman, VGM yükseköğrenim bursu şartları neler?
17.09.2026
2026-2027 İBB burs başvurusu ne zaman? İBB Genç Üniversiteli bursu nasıl alınır, kimler başvurabilir?
17.09.2026