Kepez Hamidiye Spor’da altyapıdan A Takım’a uzanan başarı hikâyelerine iki genç futbolcu daha eklendi. Kulübün futbol okullarında yetişen Menderes Laçinkaya ve Umut Aymaz, gösterdikleri gelişimin ardından 2026-2027 sezonunda A Takım kadrosuna dahil edildi.
İki genç oyuncu A Takım kadrosunda
Altyapı eğitimlerini Kepez Hamidiye Spor Futbol Okulları’nda alan genç futbolculardan Menderes Laçinkaya orta saha, Umut Aymaz ise forvet ve kanat mevkilerinde görev yapıyor.
Genç yaşta A Takım seviyesine yükselen iki futbolcu, kulübün altyapıya verdiği önemin de önemli bir göstergesi oldu. Uzun süredir kulüp bünyesinde gelişimlerini sürdüren Laçinkaya ve Aymaz, yeni sezonda A Takım formasıyla mücadele edecek.
Başkan Uğur Aydın genç futbolcuların yanında
Genç oyuncuların A Takım kadrosuna yükseldiği bu anlamlı günde Kepez Hamidiye Spor Kulüp Başkanı Uğur Aydın da futbolcuların yanında yer aldı.

Kulüp yönetimi tarafından yapılan değerlendirmede, altyapıdan yetişen oyuncuların A Takım seviyesine yükselmesinin yalnızca Menderes ve Umut açısından değil, futbol okulunda forma giyen diğer genç sporcular açısından da büyük önem taşıdığı vurgulandı.
Kepez Hamidiye Spor, kendi altyapısından yetişen, kulübün değerlerini benimseyen ve armayı sahada temsil edecek futbolcuları A Takım’a kazandırmayı hedefliyor.

Menderes Laçinkaya ve Umut Aymaz’ın A Takım’a yükselmesi, altyapıda eğitim alan genç futbolcular için de önemli bir motivasyon kaynağı olarak değerlendiriliyor. Kulüp, genç oyuncuların çalışarak, inanarak ve vazgeçmeden hedeflerine ulaşabilecekleri mesajını ön plana çıkarıyor.

Yeni sezonda A Takım forması giyecek Menderes Laçinkaya ve Umut Aymaz’a başarılar dileyen Kepez Hamidiye Spor, genç futbolcuları ve ailelerini tebrik etti.
Kepez Hamidiye Spor’un altyapıdan A Takım’a uzanan bu yolculukta hedefi ise aynı: Kendi değerlerini yetiştirmek ve genç futbolculara forma şansı vermek. “Bizim bir hayalimiz var.”




