Gökçeada-Kabatepe hattında feribot kullanan vatandaşlar için sefer saatleri yeniden düzenlendi. 14 Eylül 2026 itibarıyla uygulanmaya başlayan tarifeye göre pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günlerinde her iki yönde de 6 sefer gerçekleştirilecek.

Hafta içi 6 sefer yapılacak

Pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günlerinde Kabatepe’den Gökçeada’ya ve Gökçeada’dan Kabatepe’ye seferler 07.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde yapılacak.

Kaymakam Acar’dan Kıbrıs gazilerine vefa ziyareti
Kaymakam Acar’dan Kıbrıs gazilerine vefa ziyareti
İçeriği Görüntüle

Böylece her iki yönde de gün içerisindeki seferler üçer saatlik aralıklarla gerçekleştirilecek.

Cuma, cumartesi ve pazar seferleri arttı

Cuma, cumartesi ve pazar günlerinde ise sefer sayısı artırılarak her iki yönde 8 sefere çıkarıldı.

Kabatepe ve Gökçeada’dan karşılıklı olarak gerçekleştirilecek seferler 07.00, 09.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 ve 21.00 saatlerinde yapılacak.

Yeni tarifeyle birlikte hafta sonuna doğru sefer aralıkları iki saate düşerken, Gökçeada ile ana kara arasında ulaşım sağlayacak yolcuların seyahat planlarını güncellenen saatlere göre yapmaları gerekiyor.

Muhabir: Deniz Çetin