“Yine bu mesleği seçerdim”
Ünlü oyuncu, Liseyi bitirdikten sonra hem Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü hem de Hacettepe Üniversitesi Devlet  Konservatuvarı'nı kazanandı.  Çağlayanın  “Şimdiki aklın olsaydı, hangi üniversiteyi okurdun?' oyuncu, "O güne geri dönsem ikisini birden okumaya çalışırdım herhalde ama biri Ankara'da, biri İstanbul'daydı. 'Acaba Boğaziçi'ne mi gitseydim?' diyorum ama yine bu mesleği seçerdim" şeklinde cevap verdi.

“Büyük meblağlarda paralar kaybettim”
Parayla ilişkisinin hiçbir zaman iyi olmadığını belirten İdiz, "Evet. Bu bilinçaltıyla ilgili bir durummuş. Para kazanma konusunu suçluluk halinde düşünmekmiş. Kişisel gelişim sürecimde tabii ki bütün bunlar masaya yatırılıyor. O yüzden büyük meblağlarda paralar kaybettim. Bilinçaltı 'Ben nasıl bu kadar çok kazanıyorum?' diye soruyormuş. İlginç bir şey!" dedi.

"Seçil Erzan gibi olamazdım"
Oyuncu, ünlü futbolcuları ve iş insanlarını yüksek kâr vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla hapsi istenen Seçil Erzan’a atıf yapan Nurseli İdiz şu ifadeleri kullandı; “Hayatım boyunca rakamlarla olan ilişkilerimi düşünürsen, Türkiye'nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım. Sadece ben değil, başkaları da zarar görürdü (gülüyor). Seçil Erzan gibi olmazdım ama bir bakmışsın banka şubesi çökmüş. Ne? Nurseli müdür! Kesin yani.”

Yorumlar