Kaleninsesi ← Ana Sayfa
Yaşam

Vali İlhami Aktaş Depremzedelerle Buluştu

✍️ Haber Merkezi 📅 24 Mayıs 2023 10:40 👁️ 24 görüntüleme

Vali İlhami Aktaş, Türk Mutfağı Haftası kapsamında depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde misafir edilen depremzedelerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteği ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında, tüm dünyada ve ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, yöresel yemeklerden oluşan akşam yemeğinde Eceabat Gençlik Konuk Evi’nde misafir edilen depremzedelerle bir araya geldi.

Yöresel tatlar ikram edildi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Çanakkale İl Özel İdaresi iş birliğinde Çanakkale’nin yöresel tatlarının ikram edildiği akşam yemeği programına Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün CURA Gökser, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu, kurum personeli ve misafir edilen depremzedeler katıldı. Etkinlikte vatandaşlarla yakından ilgilenerek, bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarla birlikte Çanakkale’nin yöresel yemek ve içeceklerinin tadına baktı.

Çanakkale’nin yöresel tatlarından oluşan akşam yemeğinde depremzede vatandaşlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Vali İlhami Aktaş, sohbet ettiği depremzedelere bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Etkinlik yöresel yemeklerin yenilmesinin ardından son buldu.

Haber Merkezi

İlgili Haberler

Çanakkale köylerinde ulaşım kalitesi artıyor!
17.09.2026
Biga fuara kilitlendi; Geri sayım başladı!
17.09.2026
MHP Merkez İlçe sahada: Parlak ve yönetiminden önemli temaslar
17.09.2026
Bozcaada'da pazar denetimi!
17.09.2026
Çanakkale’de Ahilik Haftası buluşması
17.09.2026
Gökçeada'nın Kurtuluş Günü ve 19 Eylül Gaziler Günü hazırlıkları başladı
17.09.2026
Çanakkale’de amatör balıkçılara yeni kurallar: Boğaz ve köprü çevresine dikkat
17.09.2026
Yahya Çavuş Kur’an Kursu’nda “Hz. Peygamber ve Güzel Ahlak” programı
17.09.2026
Çanakkale Boğazı'nda dikkat çekiyordu; Prof. Dr. Suat Ateş uyardı!
17.09.2026
Bursa’nın İçme Suyunda Alarm! Deredeki Görüntü Endişelendirdi
16.09.2026
Biga’da Hanımeli Festivali İçin Geri Sayım Başladı
16.09.2026
Çanakkale İl Müftüsü Mevlüt Topçu’dan Yahya Çavuş Kur’an Kursu’na Kapsamlı Ziyaret
16.09.2026
Çanakkale’nin Mavi Bayraklı Plajlarında sezon finali!
16.09.2026
Çanakkale'de altyapı yenileme çalışmaları sürüyor…
16.09.2026
Çanakkale Ticaret Borsası Yönetimi, Ayvacık'ta üyelerle buluştu!
16.09.2026
Müftü Topçu’dan SGK ve İŞKUR İl Müdürleriyle görüştü
16.09.2026