Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çanakkale Şubesi tarafından, Atatürk Eğitim Bursu ile eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler yararına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında anlamlı bir iftar programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa, Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi de katılım sağlayarak dayanışma örneği sergiledi.

Cem TV kaç ay sonra kapanıyor? 11 Mart 2026’da dönen kanal için yeni karar
Cem TV kaç ay sonra kapanıyor? 11 Mart 2026’da dönen kanal için yeni karar
İçeriği Görüntüle

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Belgin Akpınar ile yönetim kurulu üyeleri Çağlar Kayatürk ve Şahinur Açıkgöz’ün katıldığı programda, kadınların toplumsal yaşamda üstlendiği rol ve sivil toplum kuruluşlarının dayanışma içinde yürüttüğü çalışmaların önemi vurgulandı.

Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi tarafından yapılan açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının böylesine anlamlı etkinliklerde bir araya gelmesinin toplumsal duyarlılığı ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğine dikkat çekildi. Açıklamada ayrıca, davetlerinden dolayı Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çanakkale Şubesi’ne teşekkür edilerek çalışmalarında başarılar dilendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen program, hem dayanışma hem de eğitim için verilen destek açısından katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ