2026 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 takım belli oldu
2026 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 takım belli oldu
İçeriği Görüntüle

Çanakkale Belediyesi ile Çanakkale Belediyespor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Plaj

Voleybolu Şenliği, hafta sonu yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sporun ve eğlencenin bir arada yaşandığı etkinlik, hem sporcular hem de vatandaşlardan ilgi gördü.

Şenliğe katılan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, müsabakaları takip ederek sporcular ve vatandaşlarla bir araya geldi. Etkinlik boyunca plaj voleybolunun heyecanı sahaya yansırken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül törenine CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Dehmen ile Çanakkale Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Çağrı Çinte ve Burak Selçuk katıldı.

Şenlik sonunda Nes Pilates takımı birinciliği elde ederken, Volleytime ikinci, Cross Çanakkale ise üçüncü oldu.

Çanakkale Belediyesi, organizasyona katılan tüm sporcuları kutlayarak, kentte spor kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

Muhabir: Deniz Çetin