AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir Ezine'de Projeleri Değerlendirdi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Demir Ezine'de Projeleri Değerlendirdi
İçeriği Görüntüle

İlk olarak Lapseki’den gelen heyetle bir araya gelen Turan; Lapseki Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özgün, Harmancık Köyü Muhtarı Ramazan Özdemir, Dumanlı Köyü Muhtarı Erol Karaduman, Beypınar Köyü Muhtarı Levent Uz ve İlyasköy Köyü Muhtarı Ahmet Dalaklı ile görüştü. Görüşmede Lapseki’nin sorunları ve beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulunulurken, samimi bir ortamda sohbet gerçekleştirildi.

Yenice Muhtarları da Ağırladı

Program kapsamında Yenice ilçesinden gelen muhtarlar da Bakan Yardımcısı Turan’ın misafiri oldu. Soğucak Köyü Muhtarı Durmuş Çatak, Seyvan Köyü Muhtarı Hüseyin Adışenli, Çamoba Köyü Muhtarı Yaşar Turhan, Aşağıkaraşık Köyü Muhtarı Haşim Özkan ve Sofular Köyü Muhtarı Mehmet Tüfekçioğlu ile bir araya gelen Turan, Yenice’nin gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

“Milletle Aynı Dili Konuşmak Esastır”

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Turan, kamu hizmetinde sahayla güçlü bağ kurmanın önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Lapseki ve Yenice muhtarlarımızı misafir ettik. Kamu hizmetinde asıl olan, milletle aynı dili konuşabilmek ve sahadan kopmamaktır. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Çanakkale’den gelen muhtarlarımızla hasbihal ettik, dertleştik. Her biri memleketimizin sesi, yükümüzü hafifleten yol arkadaşlarımız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık.”

Kaynak: Haber Merkezi