İzleyiciler 'MasterChef 7. ve 8. eleme adayı kim oldu?' ve '29 Ağustos MasterChef potaya kim gitti?' sorularının yanıtlarını araştırıyor.

MasterChef 29 Ağustos 7. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye’nin 29 Ağustos Cumartesi gecesi ekranlara gelen bölümünde, haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu da kaybeden Mavi takım yarışmacıları mutfağa bireysel dokunulmazlık mücadelesi için girdi. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda gecenin en başarılı tabağını hazırlayarak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Mavi takım kaptanı Emre oldu. Bireysel dokunulmazlık hakkını elde eden Emre, doğrudan bir isim söyleyerek potaya gönderme yetkisini kullandı ve haftanın 7. eleme adayı olarak Hasan Alp'i seçti.

Masterchef Ikinci Finalist Kim Oldu 2025 5 Aralik 2025 Masterchef Kasigi Kim Aldi 2

MasterChef 8. eleme adayı kim seçildi?

Hasan Alp'in 7. aday olarak belirlenmesinin ardından Mavi takım yarışmacıları, haftanın son eleme adayını seçmek üzere konseyde bir araya geldi. Yarışmacıların gerçekleştirdiği kapalı oylama sonucunda sandıktan en fazla oy çıkan isim Şükran oldu. Bu sonuçla birlikte Şükran, 29 Ağustos gecesi Mavi takımdan potaya gönderilen 8. ve son eleme adayı olarak kayıtlara geçti.

MasterChef eleme potasında kimler var?

Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potası tamamen Mavi takım yarışmacılarından oluştu. İlk etapta Şadi ve Nilay, ikinci etapta Simge ve Ayşe, üçüncü etapta ise Recep ve Kübra potaya giren isimler olmuştu. 29 Ağustos gecesi Hasan Alp ve Şükran'ın da eklenmesiyle birlikte haftanın 8 kişilik eleme grubu Şadi, Nilay, Simge, Ayşe, Recep, Kübra, Hasan Alp ve Şükran olarak kesinleşti.

MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Zafer Bayramı'nda otoyollar bedava mı? 30 Ağustos 2026 köprü ve otoyol ücreti ödenecek mi?
Zafer Bayramı'nda otoyollar bedava mı? 30 Ağustos 2026 köprü ve otoyol ücreti ödenecek mi?
İçeriği Görüntüle

Üçüncü haftanın dokunulmazlık oyunlarında Kırmızı takım büyük bir üstünlük kurdu. Hafta boyunca oynanan dört dokunulmazlık mücadelesinin tamamını kazanan Kırmızı takım, haftayı firesiz kapatarak tüm kadrosunu korumayı başardı. Mavi takım ise aldığı üst üste mağlubiyetlerle sekiz yarışmacısını da eleme potasına göndermek zorunda kaldı.

Kaynak: Haber Merkezi