HERŞEYİN BAŞI TEMİZLİK

 Birçok büyük inşaat şirketlerinde de görünür bir yere büyük harflerle, “BU İŞ YAPILACAK YAP” yazar. Bunun lütfeni olmaz ülkemiz belediye hizmetlerinde de aynen böyledir iş vazife sana emreder görevliler de bunu yerine getirir. Ayrıca Belediyelerde sık sık tahmin ve tasavvur edilmeyecek görevlerde hasıl olur. Bu hizmetler devamlı olarak artmakta olup mücadele gerektirir. İlimiz Belediyesi üniversitemizin mevcudiyeti ile devamlı yeni birilerinin eklenmesi kontenjanlarının artması nüfus hareketlerinin tahmininden çok fazla gelişmesi yeni yeni beldelerin gelişmesi ile bunların taşınması ve hiç problem çıkarmadan ve hiçbir aksaklığa meydan vermeden büyük bir başarı sağlamıştır. Sayın başkan keşke seçim biter bitmez particiliğine de son verse çok yerinde bir karar olur. Bu kafa bu zihniyet diye bir kısım toplu taşıma şoförleri 65 yaş üstüne direnişler adımız bedavacı ile hastalıklı oldu.  Ne Şehitler Diyarı, bedavacılar diyarı olacaktı.  Hem kart veriyorsun, o zaman verme “Bakanlar Kurulu kararı da neymiş tanımıyorum” dersin.  Neyse geldi geçti.

Son zamanlarda Çanakkale İl Özel İdare kapsamında Sarı Çay’ın bataklıktan temizlemesinden dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Oraları kamışlık sazlık ve ana balıklar yavruladığı zaman tam bir korunma yeri olup gelişimini sağlayıp denize açılması ve büyük bazı balıklarınla Sarıçay’da daha fazla görülmesine sebep olmasıdır.  Bu bataklık yıllardır böyle umarım Çanakkale Belediyesi ve Özel İdare birlikteliği kapsamında herkes üzerine düşen görev neyse yerine getirerek, “ yok senin görevin, yom benim görevim değil” gibi boş tartışmalara girmeden, bir an önce tertemiz olup, halkın kullanımına ve turizme katılır. Güzelim memleketimizin nadide yerlerinden biri olan Sarı Çay’ın temizlenmesi orada ki kirli görüntünün giderilip, her yer yeşillik ve yaşam alanına çevrilmesi, Çanakkale İl Özel İdare ve Çanakkale Belediyesi için bence büyük bir başarı örneği olacaktır. Umarım en kısa sürede tertemiz olur.

 1998 yılında Esenler Mahallesi'ne yerleştim ve yaz pencereler açık sinek ve sivrisineklerden mağdur olmadım.  Toplu taşıtların hiçbir zaman aksaması olmadı, çöp bidonlarının yanında hiçbir zaman çöpler birikmedi, mahallemizde cenaze olunca mutlaka görevli vatandaşın mezarlığa götürecek bir minibüs hazır olup görevimizi ifa ettik. Çanakkale Belediyemizin de güzel hizmetleri oluyor. Onlara da teşekkürler.  Yeni bir başkanlık seçimleri 31 Mart 2024'te olacak Parti önemli değil önemli olan çok hareketli ilimize layık bir başkanın nasip olmasıdır. Hizmet, yenilik, refah, huzur getiren bir başkan olsun, artık ülke gelişiyor, Çanakkale de daha da gelişsin. Her alanda güzel gelişmeler olsun.

 İnşallah halkımıza layık bir başkan olması dileğimle.

Selamlar

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Necdet KURT - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.