Magazin

Troya'dan Cumhuriyete 100. Yıl Yürüyüşü, Görkemli Katılımla Gerçekleşti

Çanakkale’de Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri çerçevesinde, Çanakkale Valiliği himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, ’Troya’dan Cumhuriyete 100. Yıl Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

Troya'dan Cumhuriyete 100. Yıl Yürüyüşü, Görkemli Katılımla Gerçekleşti

Çanakkale'de Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak amacıyla düzenlenen özel bir etkinlik olan "Troya'dan Cumhuriyete 100'üncü Yıl Yürüyüşü," büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Vali İlhami Aktaş, eşi Songül Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve eşi Nagihan Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul müdürleri ve öğretmenler gibi önemli isimlerin de katıldığı etkinlik, büyük bir başarıyla tamamlandı.

Troya'dan Cumhuriyete 100'üncü Yıl Yürüyüşü, anlamlı bir şekilde kutlanmasına vesile oldu. Erenköy'den başlayan yürüyüş, Halileli Şehitliği Kahramanlar çeşmesinde sona erdi. Bu özel etkinlik, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla karşılamak ve bu anlamlı dönemi Troya'nın tarihi atmosferinde kutlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Yürüyüşün ardından, okul müdürleri ve öğretmenler bir araya gelerek bir sohbet düzenledi. Vali Aktaş, bu fırsatta öğretmenlere ve okul idarecilerine herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu ve çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aktaş, "Troya'dan Cumhuriyete 100. Yıl Yürüyüşünün gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinlik, tüm katılımcılar arasında olumlu bir atmosfer yarattı ve Cumhuriyet'in 100. yılını anlamlı bir şekilde kutlamanın mutluluğunu paylaştı. Troya'dan Cumhuriyete 100'üncü Yıl Yürüyüşü, katılımcılarına tarihi bir deneyim sunarak unutulmaz anılarla dolu bir gün yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -