Yumaklı, "Gerçek ayakkabısını giyene kadar, yalan dünyayı üç kez dolaşır" sözüne rağmen doğruları açıklamayı sürdüreceklerini ifade etti. Depoların dolu olmadığını ve ürünlerin çoğunun ithal olmadığını vurgulayan Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin çiftçilerin hizmetinde olduğunu belirtti.
Toprak Mahsulleri Ofisi bünyesinde planlı şekilde yürütülen depolama ve alım süreçleri ile 600'den fazla alım noktasında ürünlerin tamamının alınacağını aktaran Yumaklı, çiftçileri desteklemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Bakan Yumaklı'nın açıklamaları, tarım sektörü ve çiftçiler tarafından olumlu karşılandı. Gerçeklerin açığa çıkarılması ve doğru bilgilerin paylaşılması sektördeki güvenin artmasına yardımcı olacak.
Yorumlar
Yorum Yaz