Asayiş

Şırnak'ta Kar Yağışı Devam Ediyor! Yüksek Bölgelerde Kar Kalınlığı 3 Metreye Ulaştı

Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde İl Özel İdaresi ekipleri, kapanan köy yollarını açmak için gece gündüz çalışıyor. Bölgede kar kalınlığı 3 metreye ulaşırken, kar yağışı aralıksız devam ediyor.

Şırnak'ta Kar Yağışı Devam Ediyor! Yüksek Bölgelerde Kar Kalınlığı 3 Metreye Ulaştı

Şırnak ve çevresinde kış mevsiminin etkisi devam ederken, özellikle yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı nedeniyle kar kalınlığı 3 metreye kadar ulaştı. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde bulunan yüksek rakımlı yerleşim alanlarında, Şırnak Valiliğine bağlı İl Özel İdaresi ekipleri, karla mücadelede gece gündüz demeden yoğun bir mesai harcıyor.

Ekipler, kapanan köy yollarını açma çalışmalarını sürdürerek ulaşımın sağlanmasına önemli katkı sağlıyor. Kar yağışının etkisiyle kapanan ve ulaşıma engel olan köy yollarını bir bir açan ekipler, halkın güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak adına titizlikle çalışıyor.

Şırnak Valiliği, vatandaşların kış şartlarına karşı dikkatli olmalarını ve gerektiğinde resmi makamların uyarılarına kulak vermelerini hatırlatarak, karla mücadele ekiplerine teşekkür etti. Kar kalınlığının artmasına rağmen, ekiplerin karşılaştıkları zorluklara rağmen kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -