Asayiş

Sağlık personelini darbedip yanağından ısıran Jandarma açığa alındı

Tekirdağ Valiliği, Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırdığı iddia edilen jandarma personeli hakkında adli soruşturma başlatılıp, açığa alındığını duyurdu.

Sağlık personelini darbedip yanağından ısıran Jandarma açığa alındı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldıran jandarma uzman çavuş açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatıldı. 

Sağlık personeline saldırdı

  Geçtiğimiz akşam Hayrabolu ilçesinde trafik kazasında yaralanarak kalbi duran kazazedeye müdahalede bulunan Paramedik Enes Abdullah A. Jandarma personeli tarafından ambulans içerisinde ve dışında yumruklu saldırıya uğrayıp, ölümle tehdit edildi.

Yanağından ısırdı
Jandarma uzman çavuş, kazazedeyi hastaneye yetiştiren sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede yeniden taşkınlık yaptı. Bu kez de ambulans şoförü Cemil U.’nun yanağını ısırıp darp eden uzman çavuş hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen uzman çavuş görevden de uzaklaştırıldı.

Tekirdağ Valiliği: Jandarma personeli açığa alınmıştır
Tekirdağ Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “12 Nisan 2024 günü Hayrabolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale esnasında bir jandarma personeli ile ambulansta görevli sağlık personeli arasında tartışma meydana gelmiş ve konu adli makamlara intikal ettirilmiştir. Meydana gelen olayla ilgili olarak aynı gün içerisinde disiplin soruşturma heyeti görevlendirilmiş olup, ilgili jandarma personeli açığa alınmıştır” denildi.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -