Magazin

Müzisyen hayalini gerçekleştirdi; Paraşüt yaparken klarnet çaldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yapılmakt olan yamaç paraşütleri yoğun ilgi görüyor. Bu sefer yamaç paraşütü yapmayı hayal eden müzisyen Ufuk Önan’da hayalini gerçekleştirmek için ordaydı. Önan’ın hayali olan havalanıp gökyüzünde klarnet çalma hayalini gerçekleştirdi.

Müzisyen hayalini gerçekleştirdi; Paraşüt yaparken klarnet çaldı

İzmir’de yaşayan Ufuk Önan tatil için geldiği Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Ölüdeniz Babadağ Bin 700 metre pistinden, paraşüt pilotu Ahmet Sayar ile atlayış gerçekleştirdi.

 

500 METRE YÜKSEKTE KLARNET ÇALDI

Yanına klarnetini de alan amatör müzisyen Ufuk Önan, yaklaşık bin 500 metre yükseklikte klarnetini çaldı. İlk kez paraşütle uçuş sağlayan Ufuk Önan’ın bu anları paraşüte bağlı kamerayla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılması ile birlikte büyük beğeni toplayan görüntüler, binlerce kişiye ulaştı.

 

EŞSİZ BİR DENEYİM OLDU


Ailesiyle birlikte tatile geldiği Fethiye’de tatilinin son gününde atlayış gerçekleştiren Ufuk Önan sosyal medya paylaşımında, “Uzun zamandır yapmak istediğim sonunda çok büyük keyif alarak yaptığım yamaç paraşütünde bu videoyu gerçekleştirdim. Klarnetin düşer yapma etme diyenler oldu. Hatta paraşüt kazası videoları atanlar oldu. Bizi uçuran Ahmet Sayar sayesinde rahat uçuş yaptık. 4-5 yıldır klarnet çalıyorum. Bu benim için eşsiz bir deneyim oldu” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -