Yaşam

Kavak Gençlik Merkezi'nden Türkiye'ye Örnek Proje

Samsun'un Kavak Gençlik Merkezi Müdürü Deniz Konak, "Kavak'ta yapacağımız çalışmalarımızla Türkiye’ye örnek olacağız" dedi.

Kavak Gençlik Merkezi'nden Türkiye'ye Örnek Proje

"Ulaşılamayan Genç Kalmasın" ilkesiyle hayata geçirilen projenin bir parçası olarak, Kavak Gençlik Merkezi Müdürü Deniz Konak, Kavak'ta gerçekleştirdikleri ilk ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Konak, projenin amacının Kavak'tan başlayarak bu önemli misyonu tüm Türkiye'ye yaymayı hedeflediklerini ifade etti.

Merkezi olarak tüm ülke genelinde olduğu gibi Kavak ilçemizde de gençlerin her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ifade eden Konak, "Kavak Gençlik Merkezi ve Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü ile birlikte, 'Ulaşılmayan Genç Kalmasın Projesi' adı altına ilk ziyaretimizi gerçekleştirdik. Gençlik Merkezimizin hediyelerini takdim ettiğimiz engelli olan ve Samsunspor sevdalısı olan Harun kardeşimiz, Gençlik Merkezimiz vesileyle Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru ile görüntülü görüştü. Bizleri misafir eden ailemize ve bizi kırmayan Zeki Yavru kardeşimize çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -