Gündem

Genel Sekreterlerden 112 Çağrı Merkezi Müdürüne ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ve Çanakkale Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sevcan Elver, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ülviye Gacal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Sekreterlerden 112 Çağrı Merkezi Müdürüne ziyaret

Ziyaretle ilgili bilgi veren ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal; “112 Acil Çağrı Merkezi, toplumumuzun en kritik hizmetlerinden birini sunmaktadır. Bu kritik görevde insanların hayatlarını kurtarma ve acil durumlar karşısında yardım sağlama görevini etkili bir şekilde yerine getirmektedir. Bu yıl yaşanan afetlerde Kurumun önemini çok daha iyi idrak ettik.

Iğdır’dan Çanakkale’ye gelerek göreve başlayan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Ülviye Gacal’a yeni görevinde başarılar diledik. Önceden olduğu gibi, yeni dönemde de her türlü desteği sunacağımızı ilettik” dedi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mustafa Aydın Gül
Editör
M

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -