Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında heyecan dorukta! Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla geçti. RAMS Park'ta gerçekleşen bu kritik mücadeleyi toplam 50,429 taraftar takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar tribünleri doldururken, 2,400 siyah-beyazlı taraftar da deplasman tribününde takımlarını destekledi.
Galatasaray, Beşiktaş karşısında 2-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü. Cimbom en son evinde kaybetme başarısını geçtiğimiz sezon Giresunspor'a karşı kazanmıştı. Bu galibiyetle beraber Galatasaray, RAMS Park'taki son 21 maçta 19 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek puanını 25'e yükseltti. Sezona Kayserispor beraberliğiyle başlayan Aslan, ardından Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş gibi rakiplerini mağlup etmeyi başardı. Galatasaray, ligdeki bir sonraki maçta deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş karşısında 2-1'lik galibiyet elde etti. Bu galibiyetle birlikte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 5. derbisini yönetti ve 4. galibiyetini aldı. Buruk, Fenerbahçe'yi 2 kez mağlup ederken, Beşiktaş ile oynadığı 3 maçtan 2'sini kazandı.
Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek siyah-beyazlılara karşı evindeki üstünlüğünü sürdürdü. Son olarak Beşiktaş'a 27 Şubat 2017 tarihinde yenilen Cimbom, bu dönemde oynadığı 7 karşılaşmayı kaybetmedi. Bu süreçte Galatasaray, 6 galibiyet elde etti ve 1 kez berabere kaldı.
Yorumlar
Yorum Yaz