Yaşam

“Engelleri sevgiyle birlikte aşalım”

Çan Zeynep Bodur Okyay Özel Eğitim Uygulama Okulları tarafından düzenlenen Engelliler Haftası ve Yıl Sonu Etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Özel öğrencilerin hazırladığı etkinlikler ve mezuniyet coşkusu programa katılan davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

“Engelleri sevgiyle birlikte aşalım”

Etkinlik boyunca öğrenciler birbirinden renkli oyunlar, gösteriler ve aktivitelerle doyasıya eğlenirken, veliler ve misafirler de bu özel güne ortak oldu. Programda sportif faaliyetlerde dereceye giren öğrenciler ile mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen etkinliğe; Çan Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu, Kaymakam Refiki Ahmet Hakan Özel, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Çokgezer, siyasi parti temsilcileri, Çan 2 Termik Santrali Müdürü Bülent Barut, kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program sonunda öğrencilerin kendi elleriyle hazırladığı el işi ürünler ve tablolar da sergilenerek katılımcıların beğenisine sunuldu.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Etiketler :
Gürhan Kökçak
Editör
G
Editör Hakkında

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -