Manisa İl Müftülüğüne atanan Kabukçu Çanakkale İl Müftülüğünden vefa ederek ayrıldı. İl Müftülüğü personelleri müftü Şükrü Kabukçu’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Şükrü Kabukçu kimdir?
1965 Denizli Serinhisar (Kızılhisar) doğumlu. İlkokulu doğum yeri Kızılhisar’da, İmam Hatip Lisesini Denizli’de tamamladı. 1988 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. M.Ü Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı İslam Hukuku Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 1989 yılında Başkanlıkta İmam Hatip olarak görev aldı.
1992 yılında Haseki Eğitim Merkezi’ni bitirerek Sivas/Koyulhisar ve Sakarya/ Akyazı ilçelerinde vaiz olarak, Bingöl/Solhan, Bolu/Mudurnu, Aydın/Germencik ve Bolu/Gerede İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.
09.02.2012 tarihinde de Ankara/Altındağ İlçe Müftüsü olarak göreve başladı. 06.06.2015 tarihli resmi gazetede yayınlanan kararname ile Afyonkarahisar İl Müftülüğüne atanan Şükrü Kabukçu 30.06.2015 - 01.06.2020 tarihlerinde Afyonkarahisar İl Müftülüğü görevini yürüttü. 24 Nisan 2020 tarihli resmi gazete il müftüleri kararnamesi ile Çanakkale İl Müftüsü olarak atandı. Resmi Gazete'de yayımlanan il müftüleri kararnamesi ile Manisa İl Müftüsü olarak atanan Şükrü Kabukçu, evli ve iki çocuk babasıdır.
Yorumlar
Yorum Yaz