Yaşam

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde pastalı kutlama!

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde Dünya Palyatif Bakım Günü; hasta, hasta yakınları, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları ile birlikte müzik dinletisi eşliğinde pasta kesilerek kutlandı.

Çanakkale Devlet Hastanesi’nde pastalı kutlama!

Etkinlikte konuşma yapan Başhekim Op. Dr. Hasan Keser; "Bugün hep birlikte, moral ve motivasyonumuza iyi geleceğini düşünerek, Palyatif Bakım Gününü kutlamak için bir araya geldik. 20 yataktan oluşan Palyatif Bakım Servisimizde yaşamı tehdit edici hastalıklara eşlik eden, ağrı ve sıkıntı veren belirtilerin kontrolünün yanı sıra hastalarımızın  yaşam kalitesinin artırılması ve hasta yakınlarının desteklenmesi de sağlanmaktadır.

Palyatif Bakım Servisimizde hizmet veren değerli hekim arkadaşlarımız ve palyatif bakım ekibimizin sayesinde hizmet kalitemiz daha da artmıştır. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eren Derdes
Editör
E

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -