Spor

Çanakkale Biga’da Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

Çanakkale Biga’da milli maç coşkusu yaşanacak. Biga Belediyesi, Milli Takımımızın Avusturya ile oynayacağı EURO 2024 maçını dev ekranda hep birlikte izleme şansı sunuyor.

Çanakkale Biga’da Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

Çanakkale Biga’da milli maç coşkusu hep beraber yaşanacak. Biga Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın Avusturya ile karşılaşacağı EURO 2024 maçını dev ekranda izleme olanağı vaat ediyor. 2 Temmuz günü Biga İrfan Şahiner Meydanı’nda dev ekran kurulacak. Bigalılar dev ekranda maç izleyecek ve milli maç coşkusu yaşayacaklar.

Biga’da 2 Temmuz Günü Milli Maç Coşkusu

2 Temmuz saat 22.00’de Türkiye Avusturya maçı oynanacak. Biga Belediyesi, kentlileri bu önemli maçı dev ekranda izlemeye davet ediyor. Milli maç günü İrfan Şahiner Meydanı’nda dev ekran kurulacak. Biga halkı bu kritik karşılaşmayı dev ekranda ve hep birlikte izleyecek.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu üçüncü maçında Çekya ile karşılaştı ve 2-1 skor ile maçı kazandı. Böylece Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi başardı. Ay-yıldızlı ekip son 16 turunda Avusturya ile karşılaşacak.

Maçın kazananı bir üst tura yükselme imkanına sahip olacak. 2 Temmuz saat 22.00’de maçı dev ekranda izlemek isteyenler, Biga Belediyesi tarafından sunulan etkinliğe dahil olabilirler. Biga’da İrfan Şahiner Meydanı’nda Milli Maç izleme etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe tüm halk davetli!

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -