Yaşam

Bozcaada'da ilk buluşma!

Bozcaada’da çocuk ve ergen gelişimi üzerine ilk buluşma gerçekleştirildi.

Bozcaada'da ilk buluşma!

Uzman Psikolog Naz Bozok tarafından planlanan üç serilik buluşmaların ilki, Bozcaada Itırlı Bahçe’de gerçekleştirildi.

“Çocuk ve Ergen Gelişiminde Doğru Bilinen Yanlışlar” başlıklı buluşmada, çocuk ve ergen gelişimine ilişkin doğru bilinen yanlışlar ele alınarak katılımcılara çeşitli bilgilendirmelerde bulunuldu. Buluşmanın soru-cevap bölümünde ise katılımcılar merak ettikleri konuları Uzman Psikolog Naz Bozok’a yönelterek yanıtlarını aradı.

Serinin ikinci buluşması 3 Eylül’de “Aile Olmak”, üçüncü buluşması ise 7 Eylül’de “Kaygı Bozuklukları” başlığıyla yine Itırlı Bahçe’de gerçekleştirilecek.

Uzman Psikolog Naz Bozok’un katılımıyla düzenlenecek buluşmalarda, aile ve çocuklara ilişkin farklı konuların ele alınması ve katılımcıların sorularının yanıtlanması hedefleniyor.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Gürhan Kökçak
Editör
G
Editör Hakkında

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -