Spor

Biga’da kurtuluş coşkusu spor turnuvalarıyla yaşandı

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı kapsamında düzenlenen yüzme ve satranç turnuvaları, çocuklar ve sporseverleri bir araya getirdi.

Biga’da kurtuluş coşkusu spor turnuvalarıyla yaşandı

Biga’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı dolayısıyla ilçede düzenlenen etkinlikler, spor organizasyonlarıyla devam etti. Kurtuluş coşkusunun sporla buluştuğu etkinliklerde yüzme ve satranç turnuvaları gerçekleştirildi.

Biga Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Tulnay, düzenlenen turnuvalarda çocuklar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sporcuların heyecanına ortak oldu.

Farklı yaş gruplarından sporcuların mücadele ettiği organizasyonlarda katılımcılar, hem rekabetin hem de kurtuluş yıl dönümünün coşkusunu birlikte yaşadı.

Biga Belediyesi, turnuvalara katılan tüm sporcuları tebrik ederken, organizasyonlarda emeği geçen ve etkinliklere katkı sunan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Eren Derdes
Editör
E
Editör Hakkında

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -