Yaşam

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu, 'Hoşgeldin Bebek' Projesiyle Mutlu Annelere Konuk Oldu

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu, "Hoşgeldin Bebek" projesi kapsamında sevimli bebeklerin dünyaya gelmesini kutlamak için Akdoğdu ve Yıldız ailelerini ziyaret etti.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Eşi Şenay Yerli Dolu, 'Hoşgeldin Bebek' Projesiyle Mutlu Annelere Konuk Oldu

Kaymakam ve eşi, sevgi dolu bu anı ölümsüzleştirmek ve ailelere destek olmak amacıyla "Hoşgeldin Bebek Sepeti" hediye etti.

Ziyarete, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Şahin, İlçe Sağlık Müdürü Güneş Arıkan Yamaç ve Hemşire Nursel Yılmaztürk de eşlik etti. Akdoğdu ve Yıldız aileleri, Kaymakam Erdinç Dolu ve eşi Şenay Yerli Dolu'ya duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Bu güzel projede yer alan Biga Kaymakamı ve eşi, ilçede yeni doğan bebeklerin aileleriyle buluşarak sevinçlerine ortak olmaya devam ediyor. 'Hoşgeldin Bebek' projesi, ailelere moral ve destek sağlamak adına anlamlı bir adım olarak dikkat çekiyor.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Mustafa Aydın Gül
Editör
M

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -