Gündem

Bayramiç’te 30 Ağustos coşkusu

Bayramiç’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü kutlandı.

Bayramiç’te 30 Ağustos coşkusu

Kutlama programı, Kaymakam Emrah Bütün’ün makamda tebrikleri kabulü ile başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Yıldırım Akbulut Meydanı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Kaymakam Emrah Bütün, Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Uysal, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, STK temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Yıldırım Akbulut Meydanı’ndaki törende Atatürk Anıtı’na, Kaymakam Emrah Bütün ve Belediye Başkanı Hasan Cem Atılgan tarafından çelenk sunuldu.

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ve Jandarma Astsubay Serdar Hızlı tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılmasının ardından kutlama programı sona erdi.

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Metin Koç
Editör
M

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -