Asayiş

Ankara'da mucizevi kurtuluş!

Mamak ilçesinde 10 yaşında ve 2 buçuk yaşındaki 2 çocuğuyla birlikte marketin dışında bekleyen anne,park halindetken geriye hareket eden dolmuşun altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Ankara'da mucizevi kurtuluş!

Ankara'nın Mamak ilçesinde dün saat 18.00 sıralarında  Akdere Mahallesi, Mehmet Ali Altın Caddesi'nde meydana gelen olayda, park halindeki dolmuş, geriye doğru hareket etti. Eşi markette alışveriş yaparken 2 çocuğuyla dışarıda bekleyen Ebru Çardak, dolmuşun üzerlerine doğru geldiğini görünce büyük panik yaşadı.

Çocuklarını son anda kurtardı

Çardak, 10 yaşındaki kızına kaçmasını söylerken, 2,5 yaşındaki oğlunu da kucaklayıp kaçtı. Anne ve çocukları son anda dolmuşun altında kalmaktan kurtuldu. Dolmuş da marketin önündeki palet ve diğer ürünlere çarparak durdu.

O anlar kamerada
Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, anne ve çocuklarının son anda kaçarak kurtuldukları görüldü.

Kaynak: Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Haber Merkezi
Editör
H

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yorum Yaz
Yorumunuz yönetici onayından sonra yayınlanacaktır.
Bizi Takip Edin
- REKLAM -