Duygu Dolu Tören
Törene, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Firuz Erdil, her iki kulübün başkanları, sporcular, aileler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hasan Eker ve aynı kazada hayatını kaybeden Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun anısını yaşatmak için düzenlenen bu tören, katılımcılara duygusal anlar yaşattı.
Törende Vali İlhami Aktaş, CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İda Spor Futbol Kulübü Başkanı Orhan Beyazlar ve Antrenör Birkan Balcı, Hasan Eker ve Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun anısını onurlandırmak için konuşmalar yaptılar. Konuşmalarda, Eker ve Tabaklıoğlu’nun hayatı, sporculukları ve kişilikleri hakkında duygusal anılar paylaşıldı. İki kulüp arasındaki dostluk ve dayanışma da vurgulanarak, sporun sadece yarışma değil, aynı zamanda birlik ve beraberliği de simgelediği dile getirildi.
Şampiyonluk Hasan Eker'e Adandı
Törenin en anlamlı anı, 2. Amatör Ligi Şampiyonluk Kupası’nın, Hasan Eker’in babası Mustafa Eker ve annesi Bahar Eker’e Vali İlhami Aktaş tarafından takdim edilmesiydi. Vali Aktaş, kupa takdimi sırasında Eker ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. Aynı kazada hayatını kaybeden Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun babası İbrahim Tabaklıoğlu ve annesi Elif Tabaklıoğlu’na ise plaketleri CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan tarafından verildi.
Kupa ve plaket takdimlerinin ardından, Merhum Hasan Eker ve Hasan Emir Tabaklıoğlu’nun anısına dualar okundu. Tören, yapılan duaların ardından sona erdi. Bu anlamlı tören, sadece sporcuları değil, aynı zamanda spor camiasını ve halkı da bir araya getirerek dayanışma ve vefanın gücünü bir kez daha gösterdi.
Yorumlar
Yorum Yaz