Gülse Birsel'den "parti" uyarısı: Kötü çıkarsa haberiniz olsun

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel fenomen diziler Avrupa Yakası ve Yalan Dünya konseptiyle düzenlenen partiler hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Gülse Birsel'den "parti" uyarısı: Kötü çıkarsa haberiniz  olsun2
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz günlerde yayınlandığı döneme damgasını vuran fenomen dizilerden Avrupa Yakası’nın geri döneceği öne sürülmüştü.

“Palavra”
Konu hakkında açıklama yapan dizini senaristi ve başrol oyuncularından Gürse Birsel, “Avrupa Yakası geri dönüyor haberi palavra. Haberi uyduran bir de karakterler boşanmış mı, çocukları var mı, hangi oyuncular olacak, ne zaman sete giriyoruz filan uzun uzun sallamış. Sabahtan beri sevinçle arayan eşe dosta yaşattığım hayal kırıklığı için özür dilerim" ifadelerine yer vermişti.

“Bizim bilgimiz dışındadır”
Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Birsel, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' isimleriyle düzenlenen partilerle ilgili bir bağlantısının olmadığını duyurdu. Ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda sık sık düzenlendiğini duyduğum 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' partileri bizim bilgimiz dışındadır. Kimlerin düzenlediğini bilmiyoruz. Kötü çıkarsa haberiniz olsun.”

Gülse Birsel Kimdir?
Gülse Şener (Birsel) 11 Mart 1971’de İstanbul’da doğmuş, Türk gazeteci, yazar, oyuncu, sunucu, senarist ve yapımcıdır.
 Birsel, Beyoğlu Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi okumaya başlamış, üniversitenin ikinci yılında Aktüel dergisine muhabir olarak girmiştir. 1994'de Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Birsel, ABD''ye gitti ve New York'ta Columbia Üniversitesi Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.

1996'da Türkiye'ye dönen Gülse Birsel, üç ay boyunca Atv'de kahvaltı bülteninin dış haberlerini yazdı. Ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir yıl bu görevi sürdürdükten sonra Harper's Bazaar dergisinin yayın yönetmenliğine geçti. Bu arada Bazaar Gelin ve Orange dergilerini çıkarttı. 2001 ve 2002 yıllarında Harper's Bazaar, FHM, House Beautiful ve Gezi dergilerinin yayın danışmanlığını yürüttü.
 ATV'de yayımlanan Avrupa Yakası adlı dizinin yazarı ve oyuncusudur. Bu dizide kendi oyunculuğunu göstermektedir. İzlenme rekorları kıran Avrupa Yakası bir çok hedef kitleye yayılmıştır. Gazeteci ve televizyoncu Murat Birsel ile evlidir.

Kitapları
Gayet Ciddiyim (Mart 2003)
Hâlâ Ciddiyim (Mayıs 2004)
Yolculuk Nereye Hemşerim? (Ağustos 2005)
Velev ki Ciddiyim! (Aralık 2009)
Yazlık (Haziran 2011)
Memleketi Ben Kurtaracağım! (Kasım 2015)

Filmografi
2004 Hırsız Var!
2009 7 Kocalı Hürmüz
Televizyon Yıl Başlık
2002-04 g.a.g.
2003 Eyvah! Eski Kocam
2004-09 Avrupa Yakası
2012-14 Yalan Dünya
2015 Komedi Türkiye

Kaynak: Haber Merkezi

16 Nis 2024 - 15:43 - Magazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.