Çanakkale Ziraat Odaları Başkanları tarım sorunları için çözüm talepleriyle Ankara'ya gitti

Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Ünver ve  tüm oda başkanları  Ankara'ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Çanakkale milletvekilleri ve Tarım ve Orman Bakanlığı yetkilileriyle görüşmelerde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)
Haber albümü için resme tıklayın

Heyet, Çanakkale ve Türkiye genelinde yaşanan kuraklık ve yangın felaketi nedeniyle mağdur olan üreticiler ve hayvancılar için çözüm önerilerini dile getirdi. Ayrıca, Atikhisar ve Bayramiç barajlarının kapalı sulama sistemine alınması, Akçapınar göletinden su temin edilerek çiftçilere destek olunması talebinde bulunuldu. Heyet, özellikle mısır gibi bazı ürünlerde belirlenen fiyatların düşük olduğunu ve bu fiyatların güncellenmesi gerektiğini vurgulayarak, Ak Parti Milletvekili Ayhan Gider, CHP Milletvekili İsmet Güneşhan ve İyi Parti Milletvekili Rıdvan Uz ile görüşmeler gerçekleştirdi.

30 Eki 2023 - 12:57 Çanakkale- Ekonomi

Muhabir  Mustafa Aydın Gül


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.