Çanakkale’de 100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla Fotoğraf Sergisi açıldı!

Cumhuriyet'imizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan 100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla Fotoğraf Sergisi açıldı.

Truva Oteli ile Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi arasında bulunan Çocuk Sokağında açılan sergiye; Vali İlhami Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, il müdürleri, şehit aileleri dernekleri, gazi dernekleri, şehit aileleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Genç Cumhuriyetin köy köy gezip tedavi yapan doktorları, fedakarca çalışan hemşireleri ve canla başla görev yapan sağlık çalışanlarının imkansızlıklar içerisindeki mücadelelerine dair fotoğraflarıyla tam 100 yıl sonra bugün, artık imkansızlıklarla değil çağın en ileri teknolojileri ile ön plan çıkan fotoğraflardan oluşan “100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla” fotoğraf sergisini gezen Vali İlhami Aktaş ve protokol üyelerine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk tarafından fotoğraflar hakkında bilgi verildi. Ardından İl Sağlık müdürlüğü tarafından açılan stantları gezerek bilgi alan Vali İlhami Aktaş, Sağlık çalışanlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. 100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla Fotoğraf Sergisi programı fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

28 Eki 2023 - 16:38 - Kültür

Muhabir  Mustafa Aydın Gül


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.