KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Şehitler Abidesini gezdi

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi ziyaretler için geldiği Çanakkale'de Şehitler Abidesini de ziyaret etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar
+3
Video için play'e tıklayın

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) tarafından Fahri Doktora Ünvanı tevdi edilen, Cumhurbaşkanı Tatar, iş dünyası ve Gaziler ile bir araya geldikten sonra Çanakkale'de bazı temaslarda bulundu. Programının son son gününde ise Şehitler Abidesine giderek Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Ardından  sembolik şehitliklere karanfil bırakan Ersin Tatar, Meçhul Asker mezarı önünde dua etti ve bölgeye gelen vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Cumhurbaşkanı Tatar'a Tarihi alan hakkında bilgi vererek Sehitler Abidesini gezdirdi.
Tatar, daha sonra İstanbul'da düzenlenecek Büyük Filistin buluşmasına katılmak üzere şehirden ayrıldı.

28 Eki 2023 - 12:27 Çanakkale- Gündem

Muhabir  Mustafa Aydın Gül


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.