Enerji Sektöründe Yenilikçi Bir Model: Katılım Enerji 25 Ekim'de Faaliyete Başlıyor

Katılım Enerji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Şavlı, enerji sektöründe yenilikçi bir model geliştirdiklerini belirtti

Haber albümü için resme tıklayın

Katılım Enerji, enerji sektöründe yeni bir yatırım modeli sunmaya hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Şavlı, açılış lansmanının 25 Ekim'de gerçekleşeceğini ve enerjide sürdürülebilirliği teşvik eden projelere odaklandıklarını belirtti. Şavlı, Türkiye genelinde büyüme hedeflediklerini ve yeni enerji santrallerini devreye alacaklarını açıkladı. Ayrıca, Konya, Kırklareli, ve Batman gibi farklı bölgelerde yeni santral yatırımları için çalışmaların devam ettiğini ve şarj istasyonlarına da yaklaşıldığını ifade etti.

Şavlı, Suudi Arabistan'dan gelen yatırımcı ilgisinin, yenilenebilir enerji projelerini genişletme ve enerji üretimini daha adil hale getirme fırsatı sunduğunu vurguladı. Bu yatırımın sürdürülebilir enerjiye olan taahhütlerini güçlendireceğini ve çevreye daha fazla fayda sağlayacaklarını ifade etti.

18 Eki 2023 - 12:04 İstanbul- Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kaleninsesi Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kaleninsesi Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kaleninsesi Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kaleninsesi Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.