Antalya'nın en önemli tatil noktalarından Manavgat'ta bulunan Coral Travel Group'un Seven Seas Blue isimli otelin yeni sahibi belli oldu. Otel, yine turizm alanında farklı yatırımları bulunan SAĞ-TUR A.Ş'nin oldu. Bu alanda büyümesini sürdürmek isteyen SAĞ-TUR A.Ş, Commodore Elite Suites & Spa ve Monachus Hotel & Spa ile yine Manavgat'ta hizmet veriyordu.
Satın almayla ilgili önemli açıklamalarda bulunan SAĞ-TUR, “SAĞ-TUR Sağlık Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. olarak, Coral Travel Group bünyesinde bulunan Seven Seas Blue ismi ile faaliyet gösteren tesisi satın almış bulunmaktayız." ifadelerini kullandı.
Hizmet anlayışına aynı şekilde devam edeceğini açıklayan otelin yeni sahipleri, "Manavgat’ın Sorgun mevkiinde yer alan geniş, yeşil arazi üzerinde bulunan 5 yıldızlı tesis, Kasım 2024 tarihine kadar Seven Seas Blue ismi ile faaliyetlerine devam edecektir. Tesis, Nisan 2025 tarihinde, yapılacak yenileme çalışmaları sonrasında Monachus Family Resort Sorgun olarak şirketimiz bünyesinde Türkiye ve Antalya turizmine hizmet vermeye devam edecektir." dedi.
Son günlerde turizm sektöründe yaşanan durgunluğa da değinerek önemli noktalara vurgu yapan Monachus Family, "Bu yatırım Türkiye ve Antalya turizmine olan güvenimizin devam ettiğinin bir göstergesidir. Monachus Family Resort Sorgun, grubumuzun hizmet anlayışı ve misafir memnuniyeti hedefi doğrultusunda ilerleyecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız… sözlerinin altını çizdi.