30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; "Tarihimizin en şanlı dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi; milletimizin sarsılmaz azmi, vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusuyla yazılmış eşsiz bir kahramanlık destanıdır. 104 yıl önce Dumlupınar’da yakılan bağımsızlık meşalesi, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğine rehberlik etmeyi sürdürmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Siyasi ve askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa kalıcı olamazlar’ vizyonundan aldığımız güçle; iş dünyası olarak bizlere düşen en temel görev, ecdadımızın fedakârlıklarla emanet ettiği bu aziz vatanı daha müreffeh, daha güçlü ve üreten bir geleceğe taşımaktır.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Biga’mızı ve bölgemizi üretimde, sanayide, tarımda ve ihracatta hak ettiği lider konuma ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya, istihdam üretmeye ve katma değer yaratmaya kararlılıkla devam ediyoruz.

Bu gurur günümüzde, başta Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

İş dünyamızın, aziz milletimizin ve tüm hemşehrilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" dedi.

Çanakkale'de Zafer Bayramı coşkusu
Çanakkale'de Zafer Bayramı coşkusu
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Eren Derdes