29 Ekim 2026 tarihinde kulüp tesislerinden hareket eden yelkenciler, Çanakkale Boğazı boyunca seyir yaparak Yeni Kordon mevkisine kadar uzanan anlamlı bir gösteriye imza attı. Türk bayraklarıyla donatılan yelkenliler, Boğaz’ın eşsiz manzarasına renk katarken kıyıda Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşayan vatandaşların kutlamalarına da ortak oldu.
İÇDAŞ Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen gösteriyle Cumhuriyetimizin değerlerine ve bağımsızlık mücadelesinin kahramanlarına duyulan saygı ve minnet bir kez daha vurgulandı.
Kulüp yetkilileri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının emaneti olan Cumhuriyetin değerlerini yaşatmaya ve bu anlamlı mirasa spor aracılığıyla sahip çıkmaya devam edeceklerini belirterek, Cumhuriyetimizin 103. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle andı.




