Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, Çanspor’da gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından göreve seçilen Kemal Yüksel ve yönetimiyle bir araya geldi.
Toplantı sonrasında H. İbrahim Bodur Stadyumu’na geçen Başkan Arslan, Çanspor’un yeni dönemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
“Yeni ruh, yeni bir hikaye”
Çanspor’un yeniden eski başarılı günlerine dönmesi için kentte ortak bir heyecan oluştuğunu belirten Arslan, “Yeni ruh, yeni bir hikaye... Özlenen ve beklenen Çanspor’u eski güzel günlerine kavuşturmak için bu şehrin sevdalıları ile bir aradayız” ifadelerini kullandı.
Yeni yönetime başarı dileği
Olağan genel kurulda göreve seçilen Kemal Yüksel ve yönetimine başarı dileyen Arslan, yeni dönemde Çanspor adına önemli hedeflerin bulunduğunu ifade etti.
Başkan Arslan, “Yeni başarılar bu şehri bekler; Allah yardımcımız olsun” sözleriyle açıklamasını tamamladı.





