Çan’ın kurtuluşunun yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında sahne alan Emre Fel, Çanlılarla buluştu. Çan Belediyesi Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirilen konsere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Çanlılar konser alanını doldurdu

Serin havaya rağmen konsere katılan çok sayıda vatandaş, Emre Fel’in seslendirdiği şarkılara eşlik ederek gece boyunca eğlendi. Coşkunun hakim olduğu konserde Çanlılar, Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede bir araya geldi.

Alptekin’den Müftü Topçu’ya iade-i ziyaret
Alptekin’den Müftü Topçu’ya iade-i ziyaret
İçeriği Görüntüle

Çan Belediyesi, etkinliğin ardından yaptığı paylaşımda konser alanını dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, “Coşkusu ve eğlencesi ile dolu dolu geçen gecede bir aradaydık” ifadelerine yer verdi.

Başkan Arslan’dan Emre Fel’e teşekkür

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan da konserin ardından sahne performansı dolayısıyla Emre Fel’e teşekkür ederek tebriklerini iletti.

Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konser, Çan’da geceye renk katarken, vatandaşların yoğun katılımıyla tamamlandı.

Kaynak: Haber Merkezi