Yaz Spor Okulları kapsamında basketbol, jimnastik, satranç, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında eğitim alan çocuklar, yaz boyunca hem spor yapma hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu.
Kapanış töreninde öğrenciler ve aileleriyle bir araya gelen Çanakkale Belediye Başkanı, 680 öğrenciyi tebrik ederek programda emeği bulunan antrenörlere, kulüp yöneticilerine ve velilere teşekkür etti.
“Çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz”
Çanakkale’de çocukların sporla iç içe büyümesinin önemine dikkat çeken Başkan, “Bu yaz sezonunda basketbol, jimnastik, satranç, tenis, voleybol ve yüzme branşlarında eğitimlerini tamamlayan 680 öğrencimizi kutluyor, emeği geçen antrenörlerimize, Kulüp Yöneticilerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Çanakkale’mizde çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Çanakkale Belediyespor Yaz Spor Okulları’nın, çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve sosyal beceriler kazanmalarına da katkı sunduğu belirtildi.