Cuma Pazaryeri temizlendi
Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından kent genelinde planlamalar doğrultusunda sürdürülen çalışmalar kapsamında Cuma Pazaryeri’nde temizlik çalışması yapıldı. Pazaryerinin daha temiz ve düzenli hale getirilmesi amacıyla ekipler tarafından kapsamlı temizlik gerçekleştirildi.
Barbaros Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı
Barbaros Mahallesi’nde farklı cadde ve sokaklarda yürütülen altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı. Çalışmaların ardından bölgede yol ve çevre düzenlemelerine yönelik uygulamalar da gerçekleştirildi.
Kepez içme suyu bağlantılarında bakım
Kentte içme suyu altyapısına yönelik çalışmalar kapsamında Kepez içme suyu bağlantılarında da bakım ve tadilat çalışmaları yapıldı. Ekipler, bağlantılarda gerekli düzenlemeleri gerçekleştirerek altyapının sağlıklı şekilde işlemesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

Yol çizgileri yenileniyor
Trafik güvenliği ve yol düzeninin sağlanması amacıyla kent genelinde yol çizgi çalışmaları da gerçekleştirildi. Mevcut çizgilerin yenilenmesinin yanı sıra ihtiyaç duyulan noktalarda yol işaretlemeleri yapıldı.

Parklarda ot temizliği
Belediye ekipleri ayrıca kent genelindeki parklarda ot temizleme ve bakım çalışmaları gerçekleştirdi. Parkların daha düzenli ve kullanışlı hale getirilmesi amacıyla sürdürülen çalışmaların farklı noktalarda devam edeceği bildirildi.

Çanakkale Belediyesi, kentin farklı noktalarında yürüttüğü çalışmalarla temizlik, bakım, altyapı ve üstyapı hizmetlerini planlamalar doğrultusunda sürdürüyor.



