Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı tarafından, üreticilerin tarım sektöründeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmesi amacıyla Bursa Tarım Fuarı’na ziyaret gerçekleştirildi.
Tarım sektöründeki güncel gelişmelerin yerinde incelenmesi ve üreticilerin yenilikler hakkında bilgi edinmesi amacıyla düzenlenen ziyarette, tarım alanındaki gelişmelerin takip edilmesine yönelik çalışmalar ön plana çıktı.
Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ile Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan’a ve organizasyonda emeği geçen çalışanlara katkılarından dolayı teşekkür etti.
Üreticilerin ihtiyaçlarını gözeterek tarım sektörünün gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini belirten Çanakkale Ziraat Odası Başkanlığı, üreticiler için sahada olmaya ve tarımın gelişmesi adına çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini bildirdi.





