Turnuvada 2015, 2016 ve 2017 doğumlu genç sporcular mücadele edecek. İstanbul, Bursa, Tekirdağ, Bandırma ve Çanakkale’den bu yaş gruplarında takımların katılım sağlayacağı turnuva, farklı şehirlerden gelen altyapı ekiplerini aynı sahada buluşturacak.

Yakın zamanda başlayacak yaş grubu ligleri öncesinde önemli bir hazırlık niteliği taşıyan organizasyon; mücadele gücü yüksek, keyifli ve fair-play ruhunun ön planda olduğu karşılaşmalara sahne olacak.

Lapseki'de festival coşkusu spor etkinlikleriyle sürdü
Lapseki'de festival coşkusu spor etkinlikleriyle sürdü
İçeriği Görüntüle

Geleceğin futbolcularını sahada izleme fırsatı sunan Çanakkale Cup Sömestr Futbol Turnuvası’na, tüm sporseverler ve futbol tutkunları davetlidir.

Altyapı futboluna destek olmak ve genç yeteneklerin heyecanına ortak olmak isteyen herkes, bu futbol şöleninde tribünlerde yerini alabilir.

Kaynak: HABER MERKEZİ