Çocukların doğayla barışık bir yaşam anlayışıyla yetişmesini hedefleyen proje, sürdürülebilir bir geleceğin önemli adımlarından biri olarak değerlendiriliyor. Ekolojik Kreş ile çocukların toprağa saygı duymaları, doğal kaynakların önemini kavramaları ve çevre bilinci kazanmaları amaçlanıyor.

Temel atma töreni 7 Eylül’de

Çanakkale Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre Ekolojik Kreş’in temel atma töreni, 7 Eylül 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Tören, Esenler Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi No:4 adresinde, Cevatpaşa Ortaokulu yanında düzenlenecek.

Mine Hayta'dan eğitim incelemesi!
Mine Hayta'dan eğitim incelemesi!
İçeriği Görüntüle

Belediye önünden otobüs kaldırılacak

Temel atma törenine katılmak isteyen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla belediye önünden otobüs de hareket edecek. Belediye tarafından yapılan açıklamada, saat 10.00’da Belediye önünden tören alanına otobüs kaldırılacağı belirtildi.

Çanakkale Belediyesi, tüm hemşehrilerini Ekolojik Kreş’in temel atma törenine davet etti.

Muhabir: EREN DERDES