Kültürel geziler kapsamında planlanan etkinlikte öğrenciler, Konya'nın tarih kokan sokaklarında Mevlana Müzesi’ni ziyaret ederken, Kapadokya'nın eşsiz coğrafyasında peri bacalarını, yer altı şehirlerini ve tarihi mekanları keşfetme fırsatı buldu.

Öğrenciler hem tarihi ve kültürel bilgilerini pekiştirdi hem de arkadaşlarıyla birlikte farklı bir coğrafyayı tanımanın heyecanını yaşadı. Rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezide yöresel yemekler tadıldı, bölgenin doğal güzellikleriyle tanışıldı.

Bozcaada ve Gökçeada’da Yaz Yoğunluğu Artıyor: Ek Feribot Seferleri Devrede
Bozcaada ve Gökçeada’da Yaz Yoğunluğu Artıyor: Ek Feribot Seferleri Devrede
İçeriği Görüntüle

Çan 23 Eylül İlkokulu idarecileri, bu tür gezilerin öğrencilerin ufkunu genişletmek, tarih ve kültür bilincini artırmak adına önemli olduğunu belirterek organizasyonda emeği geçen öğretmenlere ve destek veren velilere teşekkür etti.

Muhabir: Metin Koç