Biga Devlet Hastanesi Gebe Okulu’nda eğitimlerini tamamlayan anne adayları, ekim ayında mezuniyet sevinci yaşadı. Anne adayları, mezuniyet belgelerini Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Filiz Turan’dan aldı.

Biga Devlet Hastanesi yetkilileri; "Anne ve Bebek Dostu Hastane anlayışımızla anne adaylarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Gebe Okulumuzda doğuma hazırlık sürecinden başlayarak doğum öncesi ve sonrasında, gebe okulumuz ve ebe polikliniğimiz aracılığıyla annelerimize her aşamada rehberlik ve destek sağlıyoruz.

Çanakkale’de Çocukların Beslenme Sorunları İçin Yeni Hizmet
Çanakkale’de Çocukların Beslenme Sorunları İçin Yeni Hizmet
İçeriği Görüntüle

Amacımız; anne adaylarımızın bilinçli, güvenli ve huzurlu bir gebelik süreci geçirmelerini desteklemek, doğuma hazırlıklarını güçlendirmek ve anne-bebek sağlığını korumaktır. Biga Devlet Hastanesi olarak sağlıklı nesiller için anne ve bebeklerimizin yanındayız" dediler.

Muhabir: Nurduran Duman