Kale Grubu bünyesinde hayata geçirilen ve özgün seramik eserleriyle dikkat çeken Atölye Kale’de gerçekleştirilen buluşmada, ekip üyeleri üretim süreçlerini ve ortaya koydukları çalışmaları paylaşma fırsatı buldu. Samimi bir atmosferde geçen görüşmede sanatın birleştirici yönü ön plana çıktı.

Zeynep Bodur Okyay, Atölye Kale ekibinin ortaya koyduğu çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sanat yolculuklarında gösterdikleri özveri ve başarıdan dolayı ekibe teşekkür etti. Okyay, Atölye Kale’nin hem bireysel gelişime hem de toplumsal faydaya katkı sunduğunu vurgulayarak çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Atölye Kale ekibi ise desteklerinden dolayı Zeynep Bodur Okyay’a teşekkür ederken, Kale Grubu’nun kurucusu merhum İbrahim Bodur’a duydukları minneti de ifade etti.

Bayburtlu gençler Çanakkale ruhunu yerinde yaşadı
Bayburtlu gençler Çanakkale ruhunu yerinde yaşadı
İçeriği Görüntüle

Buluşma, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ